CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 25 May 2012

RAHSIA WANITA - KAPSUL HORMON PERFECT LADY


HARGA ISTIMEWA : RM156 INC POST

WHATSAPP @ SMS : 012-250 4806 (ika)
**********************************************
PEMBELIAN UTK DEALER DIBUKA
MINIMA 12 BOTOL
(FREE SKINCARE PERFECT LADY BERHARGA RM180)
& SABUN PEMBESARAN PAYUDARA

**********************************************

 


 if uolz nak tau lebih lanjut, boleh je sms sy k, jgn memalu taw!! nnti sndr yg rugi, 
yelah kan, tak rugi syantek2 utk hubby, weeee ( ^_^ )

KAPSUL HORMON UNTUK WANITA & NYAH SAHAJA
AMARAN!! TIDAK SESUAI UNTUK LELAKI SEJATI & IBU MENGANDUNG!!

~memberikan bentuk badan yang cantik dan seksi
~menegang,menganjal,memontok dan menambahkan size breast
~kapsul hormon ini menjadi rebutan nyah dan pondan2 diseluruh negara
~menghilangkan bau badan dan bau peluh
~mengetatkan rahim dan menghilangkan bau pada miss V
~Menghaluskan kulit wajah dan badan
~menaikkan punggung yang jatuh dan leper
~memberikan bentuk badan yang menarik jika diamalkan oleh wanita yang dalam pantang dan wanita yang terlalu kurus
~boleh dimakan oleh ibu yang menyusukan baby dan wanita dalam pantang
~WANITA HAMIL DILARANG MAKAN!!
~mencantikkan kuku,rambut,kulit dan segala aset wanita
~1KAPSUL HORMON INI LENGKAP UNTUK SEMUA MASALAH WANITA
~harga yang murah berganda-ganda dari kedai jamu@farmasi
~herba yang digunakan adalah 100% tulen tanpa ada campuran bahan lain dan kerana itulah kesannya lebih aktif dan terbukti berkesan

~~MEREKA YANG MENGAMALKAN KAPSUL HORMON DILARANG MINUM AIR KELAPA KECUALI WANITA YANG BELUM MELAHIRKAN ANAK@ANAK DARA BOLEH MINUM~~


40 comments:

wan

ada brapa kapsul ni kak?

Anonymous

camna nk order ? boleh email sy? slippers_gurl@yahoo.com

zulaikha mohammad

dear uolz.. sms akk 012-250 4806 (k.ika)

zulaikha mohammad

dear uolz.. sms akk 012-250 4806 (k.ika)

Fiffy

kalo diambil bersama pil perancang ade effek x kak?

Anonymous

if x kawen lg..how ek...
effective x?

aleensofia

ade side effect x?
kalau mase berpantang..amik mse ble ye..pg @ mlm..n blh ke mkn cmpur ngn produk lain..

zulaikha mohammad

dear uolz.. dlm pantang digalakkan makan..
makan sebiji waktu pagi sahaja..
klu makan dengan pil perangcang..
perfect lady dimakan waktu pagi, pil perancang dimakan waktu malam..
jika nak makan dengan supplement lain, pastikan diselang sekurang2nya 2 jam k?
luv u..

Anonymous

rm65 170kapsul ke ?

Hani

slm k.ika, klu menyusukan bayi mmg leh makan ke kapsul ni.ingt nak try dl.sy tgh pantang bersalin ni.hehe.

Anonymous

kak rm65 berapa biji ni....

Anonymous

Salam kak ika.sy nkl tanya kalu kita dh stop dr amik kapsul nie ada efek x??pas dh xamalkan kalu minum air kelapa bole ke??

Anonymous

shipping to brunei brapa?

zulaikha mohammad

dear uolz.. plz sms akk di 012-250 4806 ye? via viber pun boleh.. tq syg

eidahafieda

yew....nk try r...bdn sekeping je ni....brest pon saiz 34 cup c...punggung pon da hilang pas bslin ank ke 2..berat tinggal 38...mlu sgt kat kawan2...rse x ade smgt nk rye sbb tiap2 kali rye kne bahan.....mlu r.....thn lps x rye pon...dok dlm blik kemurugan....

zulaikha mohammad

eidahafieda : boleh sms akk? 012-250 4806.. tq eida.. n u have a nice blog

Anonymous

pe ramuannya? ade kelulusan KKM tak?

Anonymous

slm kak, sy berminat sgt ngan produk ni cane nk beli... ada testimoni x kak

zulaikha mohammad

boleh sms akk : 012-250 4806
testimoni pd akk sendiri selain dari kawan2 akk yg makan perfect lady ni..
salah satu contoh: period yg lama (14 minggu) selama ni, setelah makan selama sebulan sahaja, period hanya 6 hari sahaja, alhamdulillah..
lain2 testimoni rasanya tak sesuai nak cerita kat sini, agak peribadi.. hehe

Sue

Salam, nk tanya.. makan pil ni boleh menaikkan berat badan tak?

Anonymous

ada kesan smpingan tak?e-mail sy serta merta..hehe
m_gurl86@yahoo.com

siti

salammm...kak 1btl ade bape biji & price?

llyana mohammad

salam dear rm65 brape biji?

Anonymous

salam kak..kalau bersalin secara pembedahan bila waktu yang sesuai untuk mkn pil ni..?selepas habis pantang?sebab ade mkn ubat yg doc bg.. da satu lg kalau merancang nk hamil lg boleh amek x kapsul ni..

Anonymous

rm65 free postage..? 120 biji kapsul ya? bole sy tau ape bhn2 di dlmnye..? ade diletak bahan pengawet x..? dan ade expired day x.. hehe.. berminat ni..

**MiRaShaZa**

salam kak ika,,saya dh text akak kt fon..
berminat,,tpi nk tnye 1 due perkare...:)

Anonymous

~ assalamualaikum kak, rm65 brp kapsul ye ?~

dara teruna

Salam kak... Sy tgh preggy ni. Akan brsalin bln januari nnt. Nk tya, org dlm pntang blh mkn kan ubat ni? Masa hari keberapa dlm pantang blh start mkn? Pastu, klu kt dh mkn ubat ni...n stop bila kt rasa bdn dh sexy...akan ada efek x? Maksudnye breast akan kendur blk..punggung akan jatuh blk ? @ akan kekal sexy walau kt dh x amik pil ni lagi... Tq

Anonymous

salam ika ada fb tak senang sikit nk soal jawab...

Anonymous

salam..kak, btl; ke klu ade jerawat area dagu means rahim xsihat?

Anonymous

sy b'minatlh kak,time period blh mkn tak ubat ni?camne nak beli?

Anonymous

salam..kak..brapa harga f 1 botol isi nya 120biji?

Anonymous

salam.. kak produk nie utk kuruskan bdn ke? klu tgh m'yusukan anak.. bnda nie x bg effect kat anak especially anak laki???

Anonymous

Npa x bley mnum air klpa..

Anonymous

kak org kurus bole mkn ke?berat sy hanya 40kg je..sy takot if makan,batambah kurus lak

Anonymous

Blog x update.

Anonymous

sis sy dah makan 2bulan lebih kapsul hormon u jual.nasib dapat yg original =)
punggung dgn breast memang mengancam la

Persekutuan

PM...

mangkuk hayun

12btl rm???

Anonymous

salam kak...sy ad bca stu blog...die ad bertny pda KKM berkenaan pil ni n KKM mengesahkan produk ni xde klulusan KKM...?????confius sbb tgk rmai yg mncuba...ad penjelasan x

Post a Comment