CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 23 June 2012

RAHSIA WANITA - JOM JAGA KESIHATAN DENGAN PERFECT LADY!!

HARGA  ISTIMEWA : RM156 INC POST  

(120 biji kapsul)

Free : facial soap, masker & vit E muka

SMS : 012-250 4806 (ika)



 if uolz nak tau lebih lanjut, boleh je sms akk k, jgn memalu taw!! nnti sndr yg rugi, 
yelah kan, tak rugi syantek2 utk hubby, weeee ( ^_^ )

actually, akk nak jg share ngn mommies kebaikan mengamalkan perfect lady ni..
yelah kan, selalu org tanya..
Kak, kalau makan PERFECT LADY ni bila leh nampak kesan?
soalan lain.. Kak, berkesan tak?
atau.. bahaya tak makan kapsul ni..

Huhu, soalan tu semua memang mencabar minda la sbnrnya.. ( ^_^ )
 sayang semua, 
Firstly, akk nak ingatkan ni bukan MAGIC CAPSULE ok?
makan sebiji je.. PUP!! TADAAAAAA, CANTIK SUDA.. hahha
Perfect Lady ni herba kampung..
so, amalan yang berterusan dan banyak minum air kosong adalah 
rahsia utama cantik jelita.. WAAARRGGHHH, PERASAN GITEW TAW!!
akk sendiri rasa bnyk perubahan, nak citer kat sini MALULA I, u know..
so, bolehla calling2 ok.. 

Sebulan lg nak raya, so uolz boleh try dr sekarang..
coz, minggu pertama pengambilan kapsul perfect lady ni mmg kena banyak minum air..
Di Hari Raya nanti, badan debomm debamm..
Haaaa, mak mentua pun tak cam menantu u.. 
hehe, gurau je ye? 
well mommies.. take care to all of u..
suma org nak cantik, yg penting kena kuat semangat dan jgn putus asa ye?



~KAPSUL HORMON UNTUK WANITA~HOT ITEM
 
pek percubaan 24 biji untuk 1 bln rm 65.00 termasuk pos..
s/s rm 70 .00
masa period berhenti makan.. jadi 24 biji untuk 1 bln..

KAPSUL HORMON UNTUK WANITA SAHAJA
AMARAN!! TIDAK SESUAI UNTUK LELAKI SEJATI & IBU
MENGANDUNG!!

~memberikan bentuk badan yang cantik dan seksi
~menegang,menganjal,memont
ok dan menambahkan size breast
~menghilangkan bulu roma yang lebat pada wanita seperti bulu kaki,
misai dan bulu tangan
~kapsul hormon ini menjadi rebutan nyah dan pondan2 diseluruh negara
~menghilangkan bau badan dan bau peluh
~wanita yang mengamalkan kapsul hormon ini tidak akan terkena kanser rahim dan kanser breast
~mengetatkan rahim dan menghilangkan bau pada miss V
~Menghaluskan kulit wajah dan badan
~menaikkan punggung yang jatuh dan leper
~memberikan bentuk badan yang menarik jika diamalkan oleh wanita yang dalam pantang dan wanita yang terlalu kurus
~boleh dimakan oleh ibu yang menyusukan baby dan wanita dalam pantang
~WANITA HAMIL DILARANG MAKAN!!
~mencantikkan kuku,rambut,kulit dan segala aset wanita
~1KAPSUL HORMON INI LENGKAP UNTUK SEMUA MASALAH WANITA
~harga yang murah berganda-ganda dari kedai jamu@farmasi
~herba yang digunakan adalah 100% tulen tanpa ada campuran bahan lain dan kerana itulah kesannya lebih aktif dan terbukti berkesan
(tujuan kita mkn kaspul ne utk ada shape yg cantik..air kelapa wat rahim n bdn kita jd kembang.lgpun air kelapa ne dia buang segala khasiat drpd ubat atau kapsul yg kita mkn..sbb tu org siam bila lps beranak dorg pn x amal minum air kelapa dh.ms pregnant mmg elok minum,tp pas beranak mmg x sesuai...untuk jaga body kita..nk cntikkn..)


~KAPSUL HORMON WANITA DIPERBUAT DARIPADA SEJENIS TUMBUHAN HERBA YANG DI PANGGIL PUERARIA MINIFICA ATAU DALAM BAHASA THAILAND 
“ KWAO KRUA”

~Tumbuhan ini banyak terdapat di kawasan tanah tinggi di utara Thailand. Tumbuhan ini telah dikenalpasti berabad lamanya dan telah digunakan oleh penduduk kawasan berkenaan sebagai agen anti-penuaan. Kajian saintific yang dijalankan sekarang, mendapati tumbuhan ini mempunyai kesan seperti estrogen yang sangat hebat

~Bahan organic yang terdapat di dalam tumbuhan ini dikenali sebagai Phytoestrogen. Ianya sangat berkhasiat dan memberi kesan positif terhadap tubuh badan wanita seperti memcantikan kulit wajah, menganjalkan payudara dan pinggul, melebatkan rambut, merawat rahim, mengetatkan vagina dan banyak lagi khasiat yg diperlukan oleh wanita. Ianya juga digunakan dengan meluas didalam menangani simtom-simtom monopoues dan boleh digunakan sebagai pencegah kanser payudara dan rahim. Phytoestrogen juga melancarkan pengaliran darah dan pengedaran estrogen ke seluruh tisu-tisu badan menjadikan badan wanita bertambah cantik dan anjal

~MEREKA YANG MENGAMALKAN KAPSUL HORMON DILARANG MINUM AIR KELAPA KECUALI WANITA YANG BELUM MELAHIRKAN ANAK@ANAK DARA) BOLEH MINUM~

3 comments:

Anonymous

berapa harga untuk sebotol 120 bji tu??
Dulu saya cuba Thanyaporn & BOOMZ pun xde kesan la...ingat nak cuba yg ini...

zulaikha mohammad

adik, boleh sms akk : 012-250 4806
tq

Anonymous

Salam..sy pernah ambik thanyaporn..kesannya bagus utk punggung..punggung sy nmpk padat dan pejal..tapi tidak ke arah payudara...apakah perfect lady blh myelesaikan hasrat sy yg tidak lagi kesampaian ini..tq

Post a Comment